Divorțul Credite

 

Cine plăteşte ratele la credit după divorț
Cine plăteşte ratele la credit după divorț

Nu știm ce îi va face viața și se poate spune că creditul este o parte esențială a acesteia. Dar ce se întâmplă dacă nu totul este roz și vine la un divorț? Această problemă dăunează multor persoane, deoarece cel mai adesea acestea sunt împrumuturi ipotecare, iar contribuțiile sunt plătite de ambii soți în timpul căsătoriei.

Conform Codului Familiei, există mai multe opțiuni pentru a diviza oamenii. Prima opțiune este împărțirea proprietății în mod egal, fiecare plătindu-și cota de împrumut. A doua opțiune este să certifice în fața unui notar un acord matrimonial care clarifică în prealabil obligațiile ambilor soți pentru proprietate.

Ambele variante au scopul de a arăta obligațiile și drepturile soților privind împrumutul pe care trebuie să-l plătească. Deci toată lumea va avea parte de ei să-i plătească.

A treia opțiune nu are astfel de avantaje ca primele două. În al treilea rând, totul este împărțit în mod egal în funcție de comunitatea de proprietate matrimonială. Tot ceea ce a dobândit soțul este de soție și invers.

APLICAȚI >

Bulgaria tinde să aleagă a treia opțiune în divorț în loc de contracte de căsătorie sau principiul separării. Nu puțini oameni care s-au căsătorit sub vechiul cod de familie și pe baza ei au luat un credit de consum sau ipotecar.

Acestea fiind spuse, putem spune că aici există multe dificultăți. Mii de oameni se divorțează și, împreună, trebuie să împartă creditele de consum sau ipotecare. Desigur, fiecare dintre cei doi soți consideră că celălalt este mai responsabil pentru aceste conflicte de interese. Odată cu aceasta, puteți întâlni o mulțime de capcane juridice. Acestea se referă atât la instituțiile bancare sau non-bancare care ți-au acordat credit, cât și la cei care au luat creditul, în acest caz tu.

 

APLICAȚI >

 

 

Cine plăteşte ratele la credit după divor?
Ce se întâmplă după divorţ cu creditul ipotecar?
Ratele la credit dupa divort. Cine plateste?
Cum se plătesc ratele după divorţ?